Details

  • Laatst online: 8 uren geleden
  • Geslacht: Vrouw
  • Plaats: Azerbaijan
  • Contribution Points: 0 LV0
  • Rollen:
  • toetreden op: maart 31, 2024

Mavixdrama

Azerbaijan

Mavixdrama

Azerbaijan
My Sassy Princess chinese drama review
Voltooid
My Sassy Princess
0 mensen vonden deze beoordeling nuttig
by Mavixdrama
aug 8, 2024
22 van 22
Voltooid
Geheel 9.5
Verhaal 10.0
Acting/Cast 10.0
Muziek 10.0
Rewatch Waarde 10.0

My Sassy Princess

Hikaye: 10

Dizinin konusu şımarık prensess Liu Liang ve sert adam Shen Yan'ın etrafında dönüyor. Liu Liang diğer ismiyle ChangLe kraliyyet ailesinde doğulmuş bir prensessdir. İmparator tarafından özellikle sevilse de babası ile arası hiç iyi değildir. Çocukluğundan 20 yaşına kadar şımartılmış bir hayat yaşamıştır. Doğum gününde bile ona verilen hediyeleri küçümsüyordu. İlk bölümlerde umursamaz, saygısız, şımartılmış prensess olarak bilinsede ileri bölümlerde aslında prensesin çok iyi bir kalbi olduğu, ve çocuklukta çektiği acılar yüzünden bu kadar şımarık olduğu ortaya çıkıyor. Liu Lian ilk bölümden kalbini bizim sert adam Shen Yan'a kalbini verir. Shen Yan ülkenin zengin, yetkili ailelerinden birinde doğmuş, hayatını dövüş sanatlarıyla, hırsızları tutuklamakla geçirmiş sert bir yamadır. Bölümler ilerledikce çift arasında çok tutkulu bir aşk yaraniyor. Bana göre dizinin 22 bölüm olması çok az. 30 bölümü hak eden bir diziydi. Başroller arasındaki kimya o kadar iyiydi ki bölümlerin kısalığı beni çok üzdü.

Oyunculuk:10

Dizinin çarpıtıcı gözelliği Yuan Bingyan ve karizmatik, yakışıklı hemde çook Zheng Ye Cheng dizinin başrollerini üstleniyor. Diziye ZYC için başlamıştım. Daha üncede Zhao Lusiyle olan bir dramasını izlemiştim. Bu dizide hem YBY hemde ZYC oyunculukları çok iyiydi. Baş roller bir birini tamamliyordu. Umarım gelecekte onları tekrar bir dizide görürüm.

Tekrar izleme değeri:10.

Şu an listemde olan dizileri izleyip bitirirsem tekrar bu diziyi izlemeyi düşünüyorum. Hem eğlenceli hem rahatlatıcı bir drama. Bu diziyi ne kadar izlersem bıkmam.

Etraflı: 9.5

Dizinin konusu dahil diğer tüm şeyleri çok iyiydi. Tek beğenmediğim dizinin kalitesinin az olmasıydı. Daha yüksek kalitede yapa bilirdiler.
Vond je deze recentie nuttig?